Kontinentalsenge fra Dunlopillo og andre førende mærker på schwarz.dk

Er det tid til at købe en ny seng til soveværelset? Så kig på mærket Dunlopillo, som er en af de førende producenter på verdensplan. Hos schwarz.dk finder du også kontinentalsenge, elevationssenge m.v. fra andre brands heriblandt Getama og Carpe Diem.

Schwarz Senge forhandler Dunlopillo senge og madrasser på www.schwarz.dk

Schwarz Senge har alt til dit soveværelse. Når god søvn er prioritet nummer et, så er Dunlopillo et oplagt mærke. Hos Schwarz Senge finder du bl.a. hovedpuder, senge og madrasser fra Dunlopillo. Det var især deres puder i naturlatex, som gjorde Dunlopillo til et populært mærke. Det har eksisteret siden 1929 og er i dag en af de førende producenter. Hvis du ønsker en kvalitetsoplevelse hver nat, så skal du også vælge kvalitetsmærker til soveværelset. Schwarz Senge kan f.eks. udføre en rygtest, der kan danne rammen for en samtale om senge. Dunlopillo er bestemt et førende mærke, men der er også andre anerkendte leverandører i udvalget både på schwarz.dk og på Østerbro, hvor butikken ligger.

Kontinentalseng til en god pris - Mærker som Getama og Carpe Diem

Schwarz Senge forhandler kontinentalsenge fra Carpe Diem, Getama, Viking Beds, Jensen Beds og flere andre fabrikanter. Der er især overvægt af mærker fra Norden af, fordi vi har nogle fantastiske sengeproducenter her i Danmark, men også i Sverige og Norge. En ultimativ kontinentalseng er ikke blot et køb, men en investering. Det er en investering i dit velvære, hver nat. Kontinentalsengen er med til at give en bedre søvn og mere energi den efterfølgende dag. Det er noget, man kan mærke i alle facetter af livet. Hvis du har brug for rådgivning vedrørende kontinentalsenge, så kontakt Schwarz Senge. De kan fortælle dig mere om de enkelte modeller, og hvis du kommer forbi København Ø butikken, så kan du også prøve at ligge i de mange modeller fra Jensen Beds, Carpe Diem, Viking Beds etc.

Hos Schwarz Senge kan du også købe en kontinentalseng fra Dunlopillo med mulighed for finansiering.