Ladeboks til elbil i hjemmet

Hvis du har en elbil, så skal du helst ikke lade den op via en almindelig stikkontakt. Det er både brandfarligt og kan give dig elektriske stød. 

Den eneste rigtige løsning er en ladeboks til elbil. En ladeboks til elbil er en ladestation, som du kan have stående derhjemme i carporten, så din bil kan lade op på en sikker og tryg måde. 

Derfor skal du bruge en ladeboks til din elbil

Nu til dags er der masser af ladestationer til elbiler rundt omkring i bybilledet. Du kan sagtens koble din bil til en offentlig ladestation, mens du er inde og handle. 

Problemet med offentlige ladestationer er, at de er lang tid om at lade bilen op. Derfor bør du aldrig være afhængig af de offentlige ladestationer, ellers kommer du til at stå og vente på parkeringspladsen i mange timer. 

Køb i stedet en ladeboks til elbil hos Av-Cables, så du altid har en hurtig og bekvem opladerløsning.

Alt du behøver hos Av-Cables

Hos Av-Cables kan du fylde indkøbskurven op med alt det elektronik, som du behøver til din elbil. 

Køb for eksempel et smart ladekabel til Audi med enten type 1 eller 2 stik, så din Audi elbil kan lades op hjemme i garagen. Kablerne findes i forskellige længder på 3-10 meter, så du kan bruge det både derhjemme eller ude. 

Hvad for en ladeboks skal jeg vælge?

På Av-Cables er der rigeligt at vælge imellem. Ladebokse til elbil er designet til at kunne modstå det kolde vejr, så du kan bruge den hele året rundt. 

De fleste ladebokse er kompatible med alle europæiske køretøjer, men husk at læse grundigt op på de forskellige modeller, så du er sikker på, at boksen er kompatibel med din elbil.

Du kan også vælge mellem ladebokse til elbil med forskellige ladehastigheder. Hvis du kører meget hver eneste dag, så er det også en fordel, at du hurtig kan lade din bil op derhjemme.

Installation af ladeboks til elbil

Du skal ikke selv installere din ladeboks til elbil - det skal klares af de professionelle. 

Ring til en autoriseret elektriker, som kan komme ud og sætte din ladeboks til elbil op for dig. Hvis du selv kaster dig ud i at installere den, så kan du komme slemt til skade eller komme til at ødelægge din nye ladeboks. 

Boksen hænges op på væggen i din carport, så den optager minimal plads og er let at komme til.