Mogens Rasmussen tilbyder smarte løsninger til indendørs solafskærmning samt smukke trælofter

Lyset i vores dagligdag spiller en stor rolle for vores humør, produktivitet og fysiologiske mekanismer. Det er derfor også vigtigt, at have den rette og gode belysning de steder hvor vi opholder os. Mogens Rasmussen tilbyder smarte løsninger til indendørs solafskærmning. Virksomheden laver både løsninger til udendørs og indendørs solafskærmning og er nogle af de mest erfarne i branchen. En anden måde at skabe et behageligt og flot lysindfald på, er med et træloft fra Mogens Rasmussen, som virksomheden også producerer.

Indendørs solafskærmning

Hos Mogens Rasmussen går de hverken på kompromis, når det kommer til kvalitet, design eller funktion. Mogens Rasmussen er en dansk virksomhed der tilbyder professionelle løsninger til solafskærmning. De fremstiller både persienner og rullegardiner til indendørs solafskærmning. Alt efter hvilken type solafskærmning du vælger, kommer de hver især med deres fordele. Inde på www.mras.dk finder du persienner fra kvalitetsmærket Hunter Douglas, der er designet med henblik på, at forbedre den indendørs miljøkvalitet og samtidig spare på energien. En anden effektiv type af solafskærmning, som Mogens Rasmussen tilbyder, er rullegardiner fra EOS RB500-systemet. Med udgangspunkt i årtiers erfaring er RB500-systemet måske et af de bedste rullegardinssystemer du finder på markedet. Det unikke ved lige netop dette rullegardinssystem, er de mange muligheder det giver. Som solafskærmning er systemet et smart og oplagt valg, da det er holdbart, modulært og kan designes med en lang række komponenter efter kundens ønsker.

Smukt træloft 

Mogens Rasmussen fremstiller også smukke og specialdesignede trælofter. Udover at være smukke og tilføje dybde og varme til de rum de opsættes i, så kommer de også med nogle mere praktiske egenskaber. Det kunne fx være at tilføje akustisk komfort til kontorarealer og forsamlingssteder eller fungerer som effektiv fugtleder i svømmehaller eller spa afdelinger. Alle trælofterne er CO2-neutrale og fremstillet af fuldstændig genanvendeligt træ. På www.mras.dk kan du undersøge de 3 forskellige typer af trælofter, herunder træpaneler, trælameller og træfinér kassetter som virksomheden fremstiller. Alt efter hvor træloftet skal installeres og hvilken funktion det skal have i rummet, kan de hos Mogens Rasmussen hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning.