Møller & Mammen forhandler isenkram, heriblandt udendørs dørstoppere og dørhammere

Møller & Mammen har et stort udvalg af isenkram til detaljer i hjemmet. Læs med her, hvis du skal bruge en dørhammer, et møbelbeslag eller en udendørs dørstopper i høj kvalitet. Tjek den imponerende side ud allerede i dag og find, hvad du søger.

Fuldfør dit hjems æstetik med en dørhammer

Søger du en smuk dekorativ dørhammer til yderdøren? Dørhammeren er en ældre opfindelse, som især ses på ældre villahuse, hvor det praktiske og dekorative redskab bliver brugt til at banke på døren med. Dørhammere kan have mange forskellige former og farver, men de klassiske modeller er ofte ornamenterede og endda udformede som f.eks. en delfin eller et løvehoved, der holder en ring i munden. Møller & Mammen har mange forskellige modeller til salg, og du kan selvfølgelig også finde de stilrene og enkle modeller. En dørhammer er en smuk detalje, som udviser stil og respekt for traditioner. Der findes mange forskellige modeller, og der findes selvfølgelig også mere minimalistiske modeller, som kan matche det nybyggede hus. Med en dørhammer udviser du stil og giver dine gæster mulighed for at bruge hammeren i stedet for knoerne til at banke på døren med. Det er praktisk for de besøgend, samtidig med at det er en flot detalje på huset. Den messingplade, som dørhammeren rammer, når man bruger den til at banke på døren med, sender en markant lyd igennem døren og er en meget effektiv og helt manuel ringklokke. Læs mere på moller-mammen.dk og find den rette dørhammer til dit hjem.

Praktisk og pæn udendørs dørstopper

Søger du noget så specifikt som en udendørs dørstopper? Så er Møller & Mammen den rigtige butik at henvende sig til. De har beliggenhed i Gothersgade i København siden 1876 og har siden da været eksperter i detaljer til bl.a. døre og vinduer, såsom beslag, hængsler, dørhåndtag, stormkroge, dørhammere og selvfølgelig også dørstoppere til udendørs og indendørs brug. En dørstopper er en lille tap, der skrues fast i jorden eller på væggen på det rette sted, så den stopper døren før denne smækker op og rammer væggen. Når man monterer en udendørs dørstopper, skal man selvfølgelig have et godt underlag eller en god væg at installere den på. En betonflise, en murstensmur eller noget helt andet kan sagtens gå an. Hvis du søger en god praktisk udendørs dørstopper, så er der mange forskellige at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde den rette model til dit behov. Læs mere om dørstoppere på hjemmesiden www.moller-mammen.dk, hvor der findes mange forskellige modeller i bl.a. messing at vælge imellem. Mange har gummitap, og med andre modeller medfølger et tilsvarende stykke, som installeres på døren, der hvor de to mødes.