Prægtige Dannebrog flag og bordflagstang fra Langkilde & Søn

Man bliver ikke sådan lige uden videre Kongelig Hofleverandør af flag. Men det er Langkilde & Søn. De kan med stolthed kalde dem selv leverandører af flag til det Kongelige Hof. De har igennem mange år leveret flag, ikke mindst Dannebrogsflag, i fantastisk kvalitet og flotte, klare farver. Mangler du Dannebrog i din have, eller kunne du tænke dig en fin bordflagstang til fødselsdagsmorgenbordet? Så er producentens butik det helt rette sted at finde det. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Få et flot, blafrende Dannebrog fra Langkilde & Søn

Når nogen i familien har fødselsdag, eller naboen har sølvbryllup, skal der flages! Det er også dejligt at kunne hejse Dannebrog i haven, når man skal markere Dronningens fødselsdag for at fejre denne store begivenhed. Er jeres nuværende Dannebrog efterhånden ved at være lidt slidt i kanterne, eller har I måske lige fået ny flagstang og mangler derfor et flot Dannebrog til mærkedage? Så er www.langkilde-flagfabrik.dk den helt rette butik at starte med at kigge forbi. Her finder man nemlig et godt udvalg af deres egne Dannebrogsflag og helt sikkert også et, som passer perfekt til jeres flagstangs størrelse. Producenten er kendt for flag i absolut førsteklasseskvalitet og er da som nævnt også Kongelig Hofleverandør. Derfor kan du også roligt regne med, at et Dannebrog købt hos dem vil være et flag, I kan have glæde af på mange fremtidige fødselsdag, jubilæer, mærkedage og så videre.

Kom i den rigtige stemning med en bordflagstang

Ud over Dannebrog og andre slags flag finder man også en masse forskelligt, fedt tilbehør til flag. Blandt andet har Langkilde & Søn en fin bordflagstang. Det er en klassiker på morgenbordet, når der skal fejres fødselsdag, åbnes gaver og nydes en kop morgenkaffe. Der er noget hyggeligt og dansk over en fin bordflagstang, som dem man finder hos Langkilde & Søn. Ud over bordflagstang tæller kategorien også lagkageflag, små flag på træpinde, flag til Kay Bojesen garder med mere. Præcis som i kategorien med Dannebrog flag, er der udelukkende tale om bordflagstænger og andet tilbehør til flag i førsteklasseskvalitet. Standardudvalget tæller både varianter med svenske flag, norske flag og selvfølgelig danske.

Besøg eventuelt selv forhandleren allerede i dag, og få en fornemmelse for udvalget af Dannebrog, bordflagstang samt en masse andre gode flagrelaterede produkter. Har du i øvrigt brug for at få styr på dine flagregler, finder man også alt, hvad man har brug for at vide på siden.