Sådan skaber du mere luft og harmonisk indretning i TV-krogen

Moden indenfor boligindretning er en finurlig størrelse, der altid er i forandring. Fra tid til anden kommer aflagte trends tilbage og slår igennem for fuld kraft. Mange danskere er stor tilhængere af den nordiske og minimalistiske stil, der samtidig komplementeres af sæsonernes og højtidernes pynt og traditioner. I denne artikel vil vi give dig bud på, hvordan du kan opnå et mere ryddeligt, minimalistisk og ikke mindst harmonisk udtryk ved din TV-krog.

Skab mere luft i indretningen med et TV ophæng

Langt størstedelen af alle danskere placerer fjernsynet som centrum for sofakrogen. Det er med andre ord dette område, alles blik er rettet mod. For flere årtier tilbage kom TV ophæng ind på det danske marked. Senere hen blev TV større og større, hvorefter TV ophæng blev lidt mindre populært. Nu er de kæmpestore TV efterhånden så smalle og lette, at TV ophæng er kommet tilbage med fuld fart. Vil du gerne skabe mere luft og balance i rummet, er det derfor et godt sted at starte med at få dit TV op på væggen med et TV ophæng.

På denne måde bryder du den tunge søjle, som det kan give et indtryk af, når dit TV sår på et TV bord. Du kan dog sagtens beholde TV bordet, selvom dit TV er kommet op på væggen. Dette er et oplagt sted at pynte op til højtiderne. Alles blik er rettet mod Tv’et, så pynten her vil blive bemærket. Vælg eventuelt nogle søde guirlander med LED lys til at ligge under Tv’et. Det kan være guirlander med efterårsblade, sommerblomster eller gran. Undgå at have overdrevet meget pynt, da det kan komme til at virke rodet. Med et frit TV bord til at pynte på eller sætte hyggelige fyrfadslys på, har du ikke brug for en masse hylder med ekstra nips.

Sådan finder du den rette størrelse TV ophæng

Når du skal have fat i et TV ophæng, skal du være sikker på, at du vælger den rette størrelse, som passer til dit fladskærms TV. Hos TV ophæng har de et stort udvalg af forskellige TV ophæng. Besøg TV Ophæng og tag et kig på udvalget. Når du måler dit TV, skal du huske på, at TV ophæng måles i VESA-mål. Dette kan du også læse mere om hos TV ophæng, hvor du ligeledes kan få hjælp og rådgivning til at finde den rette størrelse til dit TV.