Sårrens og foder til hunde / katte online

Er man på udkig efter kvalitets foder og andre gode produkter til dyr, så finder man det hos Dyrlægens Gård. Det brede sortiment byder bl.a. på Virbac HPM kattefoder og sårrens til hunde, som fås til gode priser.

Dyrlægens Gård forhandler det anerkendte Virbac HPM kattefoder

Man finder hos Dyrlægens Gård forskelligt Virbac HPM kattefoder, som er et godt foderalternativ til din kat. Virbac HPM kattefoder har en række fordele for din kat, da det bl.a. kan være med til at begrænse dannelse af plak og tandsten hos katten, samt at katten får en god mundhygiejne.

Ligeledes hjælper Virbac kattefoder fra Dyrlægens Gård med at give et sundt og stabilt blodsukkerniveau i kattens krop, en god fordøjelse, giver en sundere hud og indeholder gode mineraler til at bibeholde en god nyrefunktion. Kort beskrevet har Virbac HPM kattefoder fra Dyrlægens Gård en masse gode ingredienser i sig, der giver din kat en dejlig og sund krop. Læs mere på dyrlaegensgaard.dk.

Køb effektiv sårrens til din hund nemt via dyrlaegensgaard.dk

Dyrlægens Gård byder også på sårrens til hunde fra EffiClean, som fås i den bedste kvalitet. Der findes forskellige slags sårrens til hunde, hvor der i sortimentet bl.a. bydes på flydende sårrens, som indeholder hypoklosyre, som er skånsomt overfor dyret. Den effektive sårrens fra EffiClean er perfekt til rensning og desinfektion, pleje og fugtning af akutte og kroniske sår. Sårrensen kan også benyttes til hudbetændelse og mindre forbrændinger. Derudover indeholder sårrensen fra Dyrlægens Gård bakterie-, svampe- og virusdræbende ingredienser, som renser såret og reducerer infektion på en god og skånsom måde overfor dyret. Produktet er nemt at bruge, hvor der blot skal sprøjtes på det udsatte område, hvorefter det bare skal tørre naturligt. Find ud af mere om produkternes muligheder på dyrlaegensgaard.dk og undersøg om dit dyr vil have gavn af produktet.