Skurvogne og beboelsespavilloner fra FOCUS Moduler A/S, der har mange års erfaring

Der kan være pludselige eller planlagte behov, hvor en beboelsespavillon eller skurvogn er nødvendig. Det er rart med en effektiv og handlingsparat partner som FOCUS Moduler A/S, der sørger for en dedikeret indsats og en hurtig løsning på problemet. De hjælper både private, den offentlige sektor plus virksomheder med pavilloner til ophold. Se nogle af deres tidligere projekter online, og find inspiration. De er udstillet på focusmoduler.dk.

En beboelsespavillon i bæredygtige materialer

En beboelsesløsning kan f.eks. være aktuel til efterskolen, når elevtallet stiger støt hvert år og de primære faciliteter ikke kan rumme dem alle. Beboelsespavilloner benyttes også som permanente tilbygninger til hjemmet. Det kan være et atelier, du altid har drømt om at opføre? Bemærk, at der er mange løsninger at vælge imellem, men du kan også få bygget din egen beboelsespavillon. Hos FOCUS Moduler A/S glæder de sig også til at service dig med pavilloner til ophold, hvad end det er til privaten eller til at huse gæsterne på en institution. Der er få begrænsninger, når man vælger beboelsespavilloner og -vogne fra www.focusmoduler.dk.

Bredt katalog - Skurvogne til husning af mandskab på byggepladsen

I byggeindustrien er der et konstant, kæmpe behov for skurvogne, og med en partner som FOCUS Moduler A/S får man adgang til en af de bedste services på markedet. Skurvogne findes i mange typer, og du vælger så frit de skurvogne, der skal bruges til det specifikke projekt. Skal der laves mad til en masse sultne håndværkere? Så vælg en mandskabsvogn, der er udstyret som en kantine. Der er mandskabsvogne med fokus på omklædning, toiletter og opbevaring. De tilbyder naturligvis også skurvogne til beboelse samt mobile toiletter. Vælg selv, om du vil benytte deres store udlejningsflåde, eller du vil have bygget dine egne mandskabsvogne, der altid kan rulles ud til forskellige byggepladser.

Kontakt meget gerne FOCUS Moduler A/S for at få svar på alle dine spørgsmål omkring deres skurvogne og beboelsespavilloner. Inden for kontormoduler og genhusning tilbyder de en fremragende service, og de sørger også for modulbyggeri f.eks. til sommerhuse.