Tagstensplader og andre stålplader til tag til private og erhverv

Taglægning kræver et tag, der ikke bare er holdbart, men som også matcher det hjem, det skal lægges på. Hos Profilmetal A/S kan du være helt sikker på at finde et tag, der matcher dine ønsker og behov. De har nemlig stålplader til tag, der kommer i alt fra trapez design til tagstensplade, der netop kan ligne det klassiske tegltag.

Find stålplader til tag hos Profilmetal A/S

Det er altid en fordel, at du vælger et tag, der matcher dine behov bedst muligt. Bestil stålplader til tag hos Profilmetal A/S, og vær sikret et tag i høj kvalitet og med flotte design. Stålplader til tag fås i flere forskellige variationer, der gør det muligt at finde det helt rigtige til huset, men også til hestestalden. Du kan nemlig finde stålplader til tag der ligner teglplader, men du kan også få pandeplade TP20/220, Sinus P35/135, Sinus Variant og ståltrapez TP18 iblandt mange andre. Du kan derfor være helt sikker på, at der er stålplader til tag, der kan bruges til alle projekter. Er det stålplader til facade, kan du også finde det hos samme forhandler, der altid sørger for de bedste produkter på markedet. Ved valg af stålplader til tag, vil der ikke være en masse støv på byggepladsen, som der er med andre tagformer. Der er desuden helt op til 40 års garanti, og der er langt mindre vedligeholdelse ved et tag i stål, end de klassiske tegltag.

Holdbar tagstensplade der kræver minimum vedligeholdelse

Leder du efter tagstensplader uden kompromisser, så er det helt sikkert hos Profilmetal A/S, at du bør bestille dine plader. De har nemlig et utroligt flot udvalg af pladerne, der kan gøre en stor forskel på dit tag. Med en tagstensplade, kan du være helt sikker på, at du har et holdbart tag, der ser ud helt som du vil have det, uden alt det ekstra besvær. En tagstensplade i stål kræver nemlig ikke lige så meget vedligehold, som nogle andre tagformer, dog kan de stadig ligne klassiske tage. Det gælder både i udformning og i farve. Du kan vælge en tagstensplade i sort, rød eller gennemsigtig, alt efter hvad der vil falde i god jord, hos dem, der skal have lagt nyt tag. Foretrækker du en tagstensplade kan du vælge mellem den klassiske, en tagstensplade Unik 1070, en lysplade til tagstensplade og en Sinus Variant.

Du kan være sikker på at Profilmetal A/S har en bred viden, når det kommer til ståltag. De har både gode priser, hurtig levering og står klar til at hjælpe.