Træpiller og andet brænde - Levering til Holbæk

Køb træpiller på Sjælland. Se udvalget af brænde med fri levering til Holbæk, Sjællands Odde og Kalundborg! Der er penge at spare på brændetårne, træbriketter m.m. online hos Den Gamle Brugs. Bestil i dag på www.dgb-braende.dk.

6 mm og 8 mm træpiller til salg - Klik ind på dgb-braende.dk

Ønsker du at købe træpiller? Se her, hvordan du kan spare penge, hvis du bor på Sjælland. Der leveres nemlig gratis til byer som Holbæk og Kalundborg. Der leveres træpiller i store poser på 10 og 16 kg. Vælg imellem 6 mm og 8 mm træpiller med rigtig gode fyringsegenskaber. Der er ikke benyttet giftige bindemidler ved fremstilling af disse træpiller i 8 og 6 mm. Du får rent biobrændsel og samtidig til en ekstra favorabel pris ved at handle hos Den Gamle Brugs. Bestil piller i træ allerede i dag på dgb-braende.dk, og opnå store økonomiske gevinster på din varmeregning. Der er nemlig penge at spare ved at skifte over til træpiller fra Den Gamle Brugs. Læs mere om pillerne på deres hjemmeside, og bestil hjem i god tid, så du bliver klar til vinterhalvåret 2020/2021.

Brænde Holbæk - Levering til denne sjællandske by

Køb brænde med levering i Holbæk. Det er helt gratis at få fragtet dit brænde til Holbæk og omegn. Gør som mange andre i denne mellemstore sjællandske by, og bestil alt dit brænde på dgb-braende.dk. Det gør det muligt at få mere brænde for den samme pris. Træet stammer fra bæredygtigt skovbrug, som er dyrket efter danske standarder. Det betyder, at brændet er i top og bæredygtigt. Det stammer fra granvoksne træer på Sjælland. Den Gamle Brugs forhandler flere typer af brænde heriblandt piller i træ, som nævnt i forrige afsnit, men også ovntørret og løst brænde. Det er alt sammen noget, du kan læse mere om på www.dgb-braende.dk, og derinde finder du naturligvis også priser på det forskellige brændsel.

Bestil brænde og træpiller online med fri fragt i Holbæk, Sjællands Odde og Kalundborg. Hos Den Gamle Brugs er der penge at spare!