Træpiller og hestefoder online hos Pillemadsen

Både folk som har hest, og som blot mangler træpiller, kan med fordel klikke ind på www.pillemadsen.dk. De forhandler bl.a. German Pellets og hestefoder fra St. Hippolyt til skarpe priser.

St. Hippolyt hestefoder giver din hest mere næring

Bestil St. Hippolyt hestefoder, som er en af de bedste producenter. Hos Pillemadsen fører de et nærmest komplet udvalg af de typer foder til heste, som St. Hippolyt har udgivet. Derfor finder du også deres Lucerne-mix samt det sportsrelaterede foder til den atletiske hest. Fællesnævneren for alle typer St. Hippolyt hestefoder er den høje kvalitet. Din hest kommer til at blive glad for dit valg. Læs mere om de forskellige typer hestefoder fra St. Hippolyt på pillemadsen.dk. Mangler du også fyring til hjemmet? Så læs videre her i artiklen.

Træpiller i 6 + 8 mm fra flere brands

På pillemadsen.dk er de storforhandler at prisstærke træpiller fra Tyskland. De har et af grænselandets største udvalg, som evt. kan leveres med fragtmand til din adresse. Den tyske moms er, som bekendt, væsentligt lavere end den danske, hvilket kan give store besparelser på noget som træpiller. Se på 6 mm og 8 mm træpiller fra mærker som Lava, Fireheat, Barlinek og German Pellets. Fælles for alle disse brands er, at de giver ufattelig kvalitet for pengene. Dette understreges af hvor mange, der netop benytter træpiller fra German Pellets og Barlinek, men også Olimp, Heatlets og Samba, der ligeledes føres på hjemmesiden. Værdsæt den høje kvalitet på pillemadsen.dk, og find de perfekte træpiller til dine varmebehov i det kommende efterår og vinter. Det er allerede nu en god idé at begynde at tænke i disse baner. Så er der én ting mindre at tænke over, når sommeren aftager, og temperaturen bliver køligere.

Find det bedste i St. Hippolyt hestefoder hos Pillemadsen. De sælger eksklusivt Lucerne foder til heste online. Træpiller i topkvalitet er, som sagt, også kun få klik væk.

Kontakt personalet bag webshoppen for at høre mere om hele udvalget.