Trailere og flyttekasser for en nem og hurtig flytning

Livet bliver pludselig langt lettere, når man selv har en trailer. Harald Nyborg gør det billigere at skaffe en ny én, der fx kan hjælpe med flytningen. På www.harald-nyborg.dk finder du også flyttekasser til færre penge, men som er skabt i en robust kvalitet.

Trailere af en høj kvalitet sælges i din lokale Harald Nyborg

Gør en god handel på trailere både i forhold til pris og kvalitet. Harald Nyborg sælger Branford trailere på 500 kg og 750 kg. Hvis du køber den tunge model, kan den holde til et større læs, men den kræver også mere benzin og mere kraft ud af motoren for at trække den. Flyt læsset fra A til B, uden at du skal låne en trailer hos et firma eller spørge naboen for tredje gang i år. Det har sine fordele at have egen trailer stående i carporten. Kør det grønne affald direkte på genbrugspladsen, hjælp børnene med at flytte, hent det nye møbel med det samme osv. Med udvalget af billige trailere hos Harald Nyborg er det svært at takke nej. Besøg hjemmesiden på www.harald-nyborg.dk, og læs mere om specifikationerne. Udleveringen af trailere finder kun sted i en af butikkerne, og der får du også indregistreret nummerpladen.

Gør flytningen nemmere med ordentlige flyttekasser – www.harald-nyborg.dk

Når man skal flytte, er det også vigtigt med flyttekasser, som kan holde til vægten. Skrækscenariet er at bunden bryder sammen, når man er ved at flytte dyrebare ejendele. Det er ofte nødvendigt med ekstra beskyttelse udover selve flyttekassen. På harald-nyborg.dk kan du også bestille boblefolie og bølgepap, så du kan pakke de skrøbelige genstande ordentligt ind. Vælg mellem flyttekasser i en stor og lille størrelse. Køb dem enkeltvis, eller spar penge ved at købe 10 styks af gangen. Der sælges også flyttetæppe, du med fordel kan putte i bunden af traileren. Yderligere kan du købe flytteklistermærker og markeringstusch, så du let kan holde styr på flyttekassernes indhold.

 

Spar penge på flyttekasser og trailere hos Harald Nyborg. Gør flytningen simpel med udvalget på harald-nyborg.dk.