Vintage Paint maling og fransk landstil møbler på lopperoglandstil.dk

Lopper og Landstil har et udsøgt sortiment til dem, som er forelsket i fransk landstil. Køb f.eks. Vintage Paint maling, så du kan male dine egne antikke møbler. Se de spændende loppefund på lopperoglandstil.dk, eller besøg butikken nær Odder.

Lopper og Landstil forhandler antik maling fra Vintage Paint

Lopper og Landstil tilbyder forskellige typer kalkmaling fra Vintage Paint online. Vælg også imellem pensler, effektmaling og tilbehør. På www.lopperoglandstil.dk kan du selvfølgelig også købe voks fra Vintage Paint. Når man maler antikke møbler, så vil det være en skam at benytte moderne maling. Lopper og Landstil forhandler Vintage Paint maling, da det er skabt ud fra den historiske metode, som man benyttede til at lave maling. Det betyder, at dine antikke stole, kommoder osv. får et mere autentisk look. Køb maling fra Lopper og Landstil på lopperoglandstil.dk, da de har et stort udvalg fra Vintage Paint og tilbyder hurtig levering.

Unikke loppefund i fransk landstil

Der er mange, som af ganske gode grunde, er fascineret af fransk landstil. Ønsker du at skabe et hyggeligt og charmerende hjem i nordisk og fransk landstil? Du finder møbler i denne genre hos Lopper og Landstil, der har alt i vintage borde, skrivepulte m.fl. Webshoppen indeholder også brugskunst i fransk landstil, og de finder et skønt tema her til jul. Find rustikke og charmerende loppefund direkte på lopperoglandstil.dk, eller tag turen til Odder for at besøge deres store fysiske butik. Sidstnævnte kan anbefales, da det er en oplevelse i sig selv. Læs mere om fransk landstil samt loppefund online, og find de retter møbler og brugskunst til køkken, soveværelse m.m.

Det er altid hyggeligt at klikke ind på lopperoglandstil.dk, som hele tiden bliver opdateret med nye loppefund. Er du også helt vild med fransk landstil og kan du godt lide at restaurere dine egne antikke fund? Så kig også på sortimentet af effektmaling, kalkmaling m.v. fra Vintage Paint serien. Der tilbydes også kurser, som du kan læse mere om online.